tiistai 6. syyskuuta 2011

Story of Lyasan

Lyasan Utiasheva oli venäläinen voimistelija, jonka tarina ei ollut niin onnellinen kuin sen piti olla.

part 1

                                                                         part 2

part 3

Youtubesta löytyy myös monia muita dokumentteja Lyasanista, mutta harmiksi pelkästään venäjänkielisinä. Kuten tämä uudempi, vuodelta 2008 (linkissä osista kolmas, koska jostain syystä en enään löytänyt muita osia)

7 kommenttia:

  1. Mukava blogi, kun uusia päivityksiä tulee niin usein. Tunnut tietävän paljon rytmisestä. Hyvää työtä! Terv. uusi lukijasi

    VastaaPoista
  2. EI Venäjäläinen, vaan venäläinen. Ja huom, pienellä.

    VastaaPoista
  3. voi herranjumala...

    VastaaPoista
  4. voisko joku selventää mistä tää kerto? en oikei pysyny mukana tossa tekstissä...

    VastaaPoista
  5. Kiitos ensimmäiselle anonyymille!
    Toiselle anonyymille, kun kiireessä kirjoittaa niin ei virheiltäkään voi välttyä. (=
    Ja siis dokumentit kertoivat Lyasan Utiashevasta, jonka molemmat jalat murtuivat (en ole varma mistä kohtaan, ehkä jälkäpöytä?) hänen tullessa alas hypystä. Hänen jalkansa piti leikata ja ennuste oli että niillä ei pystyisi enään voimistelemaan kunnolla. Lyasan kuitenkin kovalla työllä sai jalkansa kuntoon ja pystyi jatkamaan voimistelua. Toivostavasti selkeytti edes vähän! (:

    VastaaPoista
  6. Voisitko tehdä jotain myös joukkuevoimistelusta, ku nää sun kaikki jutut on ollu vaa rytmistä? siis on ollu tosi kiva saada tietää enemmän rytmisest, mut jos tekisit jotain jv:st, ku kerta ite harrastatki sitä (:

    VastaaPoista
  7. Anonyymi, seuraava postaus on jv:stä, lupaan ja vannon! Postaus on jo työn alla, katsotaan milloin se valmistuu! (: Rytmistä sen takia enemmän, että siitä on helpompi keksi aiheita, jv:ssä kuin ei ole vielä edes kilpailukausi alkanut...

    VastaaPoista