maanantai 19. syyskuuta 2011

First day

Ensimmäinen päivä rytmisen voimistelun MM-kisoissa on nyt takana. Päivän aikana nähtiin niin onnistumisia kuin valitettavia epäonnistumisia. Ilmeisesti tänään käytiin osa karsinnoista ja joukkuekilpailusta. Ryhmät 1 ja 2 suorittivat vanteen ja ryhmät 3 ja 4 pallon.


Suuri epäonnistuja oli Venäjän Daria Dmitrieva pallolla, saaden siitän vain 25.250. Daria suorituksessa kaksi suurta virhettä sisältäen varavälineen käyttöönoton sekä rajanylityksen. Darian pallo-ohjelmaan oli vaihdettu musiikki, itse tykkäsin enemmän entisestä musiikista ja Darian EM-kisoissa käyttämästä vaalena sinisestä puvusta. Onneksi hänellä on vielä kaksi välinettä kuitenkin edessä!


Venäjän toinen Daria (Kondakova) onnistui pallossa lähes täydellisesti ja saikin pisteitä 29.000 ja on heti toisena maannaisensa Evgenia Kanaevan jälkeen.


 Venäjän ykköstykki Evgenia Kanaeva onnistui upeassa pallo-ohjelmassa loistavasti pistein 29.275! Salaa olin toivonut Evgenian käyttävän jotakin toista pukua, koska omaan silmääni maton- ja ihonvärinen beessi puku ei miellytä.


Bulgarian Melitina Staniouta onnistui myös hyvin ja sai pallon 4 korkeimmat pisteet 27.800


Valko-Venäjän Liubou Charkashyna on onnistuneella suorituksellaan pallon 3 pistein 27.950. On ihana nähdä Liuboulta onnituineita ja ennen kaikkea itsevarmoja suorituksia! Hänellä oli myös ihana uusi puku, josta pidän todella paljon ja joka sopii kauniiseen ohjelmaan loistavasti!


Azerbaijanin toivo Aliya Garayeva on vanteen tämänhetken ykkönen. Pisteitä hän sai 28.175 onnistuneella suorituksellaan. Ps puku on aivan ihana!


Israelin korkeäpäkiöinen Neta Rivkin sai hienon onnistumisen vanteelle ja on toisena Garayevan jälkeen. Pisteitä hän sai 27.800. Muuten huomioitavaa on että Israel on tällä hetkellä viimeisenä maakilpailussa. Muilla edustajilla on siis pitänyt tulla suuria virheitä.


Ukrainan Alina Maksymenko piti maansa lippua korkealla onnistuen vanteella ja saaden pisteitä 27.775. Olen jo tainnut sanoa, mutta tämä on yksi suurista lemppareistani, puku, musiikki ja liikkeet ovat yksinkertaisesti niin minun makuuni! (=

Loput tulokset löydät mm. täältä.
Yhteenvetona voisi sanoa että saimme paljon upeita suorituksia ja korkeita pisteitä, kuten toivoimmekin. Uskoisin että kilpailu mitalleista vain entisestään kiihtyy! Joukkuekilpailussa johdossa on Venäjä, toisena Valko-Venäjä ja kolmantena Azerbaijan. Neljäntenä oleva Ukrainakaan ei ole kaukana, joten tässä voi käydä vielä ihan miten vain.

Ainiin ja olihan kisassa suomalaisiakin mukana! Joukkuekilpailussa Suomi on 25 ja tänään heillä oli pallo. Jouki Tikkanen sai  pisteitä hienosti 24.275 ja on pallon 27. Silja Ahonen sai 22.800 ja on 42. Kolmas edustajamme Inessa Rif sai 21.300 ja on 54.

3 kommenttia:

  1. Hyvä Jouki! onko suomalaisista videoita jossain? =)

    VastaaPoista
  2. Jouki suoriutuikin ensimmäisistä aikuisten arvokisoistaan pallon osalta ainakin loistavasti! Toivotaan että muut välineet menevät yhtä hyvin! Valitettavasti en ainakaan vielä ole löytänyt... laitan kyllä heti linkkiä, jos löydän!

    VastaaPoista
  3. Hyvä Jouki!

    Henkilökohtaisesti olen rakastunut Daria Kondakovan ihananaan ja ilmaisulliseen pallo-ohjelmaan!

    VastaaPoista