keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Second day

Toinen päivä rytmisen MM-kisoissa on takana ja tänään saatiin pallon ja vanteen maailmanmestarit jo selville!

Pallon mitalikolmikko!
Kaksoisvoitto Venäjälle, voittajan Evgenia Kanaeva, uskomattomin pistein 29.600 ja kakkosena Daria Kondakova, loistavin pistein hänkin 29.325! Valko-Venäjän Liubou Charkashyna pääsi myös kiipeäämään palkintopallille hienoilla pisteillään 28.450.

Evgenia Kanaeva

Daria Kondakova

Liubou Charkashyna

Vanteen mitalikolmikko
Vanteessa Venäläiset pitivät sijansa täysin samoina, joskin hieman matalammin pistein (Kanaeva 29.300 ja Kondakova 29.050) Kolmonen oli Israelin Neta Rivkin pistein 28.00, Bulgarian Silvia Mitevan pääsi kuitenkin vain 0.05 päähän MM-pronssista.

Evgenia Kanaeva

Daria Kondakova

Neta Rivkin

Paljon onnea mitalisteille! (=

6 kommenttia:

  1. tiedätkö millon joukkueiden finaalit on?

    VastaaPoista
  2. Joukkueiden finaalit ovat viimeisenä päivänä, eli sunnuntaina. (=

    VastaaPoista
  3. Olipa jännittävä neliottelu! (kuuma ryhmä siis) Onneksi joukkuevoimistelun tuomarointi ei ole noin "korruptoitunutta". Tietysti kaikkea ei pidä uskoa, mutta sääli silti. Eniten pidin Maksymenkosta, Mitevasta ja Kondakovasta. Myös Trofimovan pallo oli upea.

    VastaaPoista
  4. mistä kisoissa muka näkyi korruptio?

    VastaaPoista
  5. ehkä vähän kärjistetty näkemys ja väärä suomennos. siis tarkoitin vaan tuomarointia/sijoituksia ja niihin vaikuttavia asioita. esim. sivuilla 53 ja 54:
    http://rsg.net/forum/viewtopic.php?t=22098&postdays=0&postorder=asc&start=765

    VastaaPoista
  6. Ensimmäinen ja viimenen anonyymi, olen kanssasi täysin samaa mieltä! Mielestäni esim. Kondakova olisi ansainnut kullan, toisin kävi. Itse pidän häntä parempana kuin Kanaevaa... ajattelin tehdä postauksen asiasta, koska etenkin näissä kisoissa se tosiaan pisti harmittavasti silmään.

    VastaaPoista