lauantai 17. syyskuuta 2011

AGG

Postausa joukkuevoimistelusta on pyydetty, joten tässä nyt olisi lempiohjelmiani! Jv:stä on vaikea keksiä mitään postausta, varsinkin nyt kun kisakausi ei ole vielä alkanut.

Bulgarina National Team 14-16 2011

Ei ehkä laadukkain versio, mutta ohjelmallaan ja taidoillaan tytöt ihastuttavat kuitenkin joka kerta! Uskomattoman taitavia nämä bulgarialaiset, huhuja olenkin kuullut että ovat/ovat olleet rytmisiä... enkä kyllä yhtään ihmettelisi! Erityisesti pidän kohdasta, jossa musiikki hieman muuttuu "tanssittavammaksi" ja tytöt tulevat keskelle eteen pieneen kasaan! Kohta 0.43. Ainakin tuolla kisoissa (Challenge Cup, Vantaa) pisteet jäivät melko alhaisikis, todennäköisesti vartaloissa oli ollut sen verran puutteita, sehän kuitenkin erottaa rytmisen ja jv:n suurimmaksi osin.

                                                               Madonna, Venäjä 2010

Madonnan kauden 2010 ohjelma (ja nyt hyvä laatu!) Pidän kovasti, musiikki ja liikekielin hieman erillainen! Paras kohta ohjelmassa on 0.50-1.17. Ohjelma on muutenkin hauska ja mukaansatempaisen erikoinen!

Fotonit, Suomi 2010
   Eihän tästä muuta voi sanoa kuin wow!  Joten en sanokkaan, antakoon liikkeiden puhu puolestaan!

Freyat, Suomi 2010
Tykkään ohjelmasta, musiikista ja puvuista todella paljon!

Dynamot, Suomi 2006

Vetää edelleen aivan sanattomaksi!


Bulgarina National Team 2008

Hieno ohjelma Bulgarina National Teamilta vuodelta 2008. Ihailen etenkin sitä, miten he saavat tekemisensä näyttämään niin helpolta ja vaivattomalta!

Madonna, Venäjä 2008

Muistan nähneeni tämän vuoden MM-kisat tv:stä ja taisinkin katsoa niitä kisoja nauhaltaan viikon ajan. (= Tämä ohjelma jäi mieleen ja nyt katsoin sen uudelleen monen vuoden jälkeen ja hämmästyin edelleenkin muistavani osan ohjelmasta! Hieno ohjelma, hieman "tanssahtavampi".

Bulgarian National Team 2011

Tällä kaudella pidin ehkäpä eniten Bulgarian joukkueen ohjelmasta. Hienoja ja vaikeita liikkeitä, pidän bulgarialaisten tyylistä voimistella. (:

Tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta koska into etsiä ohjelmia youtubesta lopahti, lopetan sen tähän. Ohjelmat eivät todellakaan ole missään järjestyksessä, ja paljon loistavia ohjelmia, joista pidän todella paljon jäi puuttumaan. Ja junioreiden ohjelmathan tästä puuttuvat lähes kokonaan! Älkääkä luulko että en pidä suomalaisten ohjelmista, kyllä pidän, mutta veikkaisin että monet ovat nähneet ne jo monta kertaa. (:

Nyt on teidän lukijoiden vuoro kertoa omia mielipiteitänne! Jäikö jokin ehdoton suosikku puuttumaan? Mikä ohjelma sai teidät sykähtymään?

1 kommentti:

  1. Hieno postaus, huomasin tämän vasta nyt! Upea tuo madonnan sinipukuinen ohjelma, olin jo aivan unohtanut sen:)

    VastaaPoista