sunnuntai 25. syyskuuta 2011

And last ones

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä jaettiin joukkuemaailmanmestaruudet. Varmaan luulette, Venäjän vieneen jälleen kaikki kultamitalit, mutta tänä vuonna niin ei käynytkään. Ainakaan dramatiikkaa ei ei viimeisestä kisapäivästä puutunut!


Italia kokonaiskilpailun maailmanmestari! Italia voitti kahdella varmalla ja ehjällä suorituksella. Pidän molemmista ohjelmista todella paljon, enkä osannut valita kumpaakaan, joten tässä nyt molemmat. Italialaisissa pidän erityisesti upeista heitoista ja tarkasta ja huolellisesta tekemisestä. 5 pallosta pisteitä 27.350 ja 2 vanteesta ja 3 nauhasta 27.800. Finaaleissa Italia sai kaksi hopeata, nauha-vanteesta 26.725 ja palloista 27.000.


Venäjästä ei löydy nauha-vannetta, vaikka olen koko illan etsinyt! No, eiköhän sekin vielä joskus ilmaantuu. (: Venäjän alkukisa meni ihan ilman suurempia virheitä, pallossa yksi hieman suurempi virhe. Kokonaiskilpailun toinen sija pistein nauha-vanne 27.600 ja pallot 27.250. Finaalissa kuitenkin ilmeisesti nauha-vanteessa nauhat takertuivat toisiinsa kiinni, mistä seurasi suuria vähennyksi ja pisteitä ainoastaan 25.000! Pallo meni onneksi paremmin pisteitä 28.000 ja ansaittu voitto. Harmi nauha-vanteen epäonni, koska viime vuonnahan venäläisillä tuli myös suuria virheitä juuri MM-kisoissa ja tuo ohjelama oli yksi suosikeistani tällä kaudella. Huomasin myös, että olen alkanut pitää Venäjän 5 pallosta, musiikki on ihana, liikket kauniita eikä puvutkaan näytä enään niin kauheilta kuin alkukaudesta! (=


Bulgaria kokonaiskilpailun kolmonen, pistein  palloista 26.800 ja nauha-vanteesta 27.325. Bulgarian onni, Venäjän epäonnistumisen jälkeen ja Italian ei ihan täydellisen suorituksen jälkeen nauha-vanteen finaalissa tyttöjen hermot kestivät ja Bulgaria sai kultaa pistein 27.400. Pallo finaalistakin irtosi pronssi ja pisteillä 26.950, 0.05 päässä oli hopea. Loistavaa suorittamista!

Nauha-vanteen kolmonen oli Israel, joka teki historiaa, ensinnäkin ottamalla maansa ensimmäistä kertaa joukkueella arvokisoissa mitalin, ja toiseksi Neta Rivkinin vannepronssilla nämä ovat Israelin kautta aikojen parhaiten menneet arvokisat!



Suomenkin suoritukset löytyivät, tosin Suomen sijoitus oli vasta 23, viimeistä edeltävä. Pisteitä tuli palloista 22.650 (23) ja nauha-vanteesta 21.950 (22). Matkaa on kärkeen ja suorittamisessahan sen näkee...

1 kommentti:

  1. Taas hieno postaus! Kiitos, että jaksat tehdä näitä kokoavia!

    VastaaPoista