maanantai 5. syyskuuta 2011

Start list

Rytmisen maailmanmestaruuskisat ovat jo ovella, tasan kaksi viikkoa starttiin! Tänään ilmestyi kisajärjestys karsintaan, ja sitä myötä mukana olevat voimistelijat. Isoin yllätys löytyi Venäjän puolelta, jolta kaikki välineet tulee tekemään hallitseva maailmanmestari Evgenia Kanaeva ja haastaja Daria Kondakova. Seuraavat voimistelijat ja heille suoritusten jakaminen onkin herättänyt hämmästystä, niin myös minulla, Venäjän mielestäni selkeä kolmosvoimistelija Daria Dmitrieva tekee MM-kilpailuissa ainoastaa yhden välineen, joskin parhaansa, pallon. Loput välineet, eli keilat, vanteen ja nauhan tekee nuori Aleksandra Merkulova. Aleksandra on kyllä erittäin lupaava ja taitava, mutta vasta 16-vuotias, ensimmäistä vuottaan seniorien sarjassa kisaavana todella nuori ja kokematon.

Muilta mailta voittotaistoon odottaisin (toivoisin) Venäjäläisten lisäksi Valko-Venäjän Liubou Charkashynaa ja Melitina Stanioutaa, Bulgarian Silvia Mitevaa, Ukrainan Alina Maksymenkoa, Azerbaijanin Aliya Garaevaa, Israelin Neta Rivkiniä. Tosin, Berliinin World Cupissa hyviä olivat mm. Puolan Joanna Mitrosz, Ranskan Delphine Ledoux sekä Kazakstanin Anna Alyabyeva sijoittuen kymmenen parhaan joukkoon. Sieltä on kuitenkin pitkä matka Venäläisten kärkisijoihin. Toivon kuitenkin että mitaleilla nähtäisiin onnistuneita ja pisteensä ansainneita voimistelijoita! Odotan kisasta myös kovatasoista ja tasaväkistä, toivoen myös että saamme livekuvaa Ranskasta!

Suomelta kisaan on lähetetty Suomalaisen voimisteluseuran Inessa Rif ja Silja Ahonen. jotka kisasivat jo viime vuoden MM-kisoissa sijoittuen sijoille 90 ja 89. Sekä Rekolan raikkaan Jouki Tikkanen, joka Aleksandra Merkulovan tapaan kisaa ensimmäistä vuottaan senioreissa ja on näin ollen ensimmäistä kertaa MM-kisoissa. Suomelta on lisäksi kilpailuun lähettää joukkue, epäselväksi vain jäi ainakin minulle, että mikä joukkue se on.

Täältä löytyy kisajärjestys, vaikka itse en siitä tajunnut melkeinpä yhtään mitään. Ehkä joku on minua viisampi ja siitä on hyötyäkin!

Anteeksi vielä postaus ilman kuvia, mutta halusin postata etenkin tiedon Venäjän kolmosvoimistelijasta heti kun sen saan, ja kello alkaa näyttää jo aika paljoa, huomenna taas koulupäivä edessä, joten kuvat saavat nyt jäädä! Montagepostausta ja postausta Venäjän rytmiskouluista on tulossa pikapuoliin! (=

1 kommentti:

  1. Suomen Rytmisen voimistelun maajoukkue on Olarin voimistelijoista => lisää infoa löytyy joukkueen sivuilta:
    http://www.olarinvoimistelijat.fi/valmennusryhmat/joukkueet/rv_maajoukkue/

    VastaaPoista