maanantai 1. elokuuta 2011

Kympin nilkat

Voimistelijalla arvostan todella pajon korkeita päkiöitä sekä ojennettuja nilkkoja ja polvia. Niitä ei ole helppo saavuttaa ja niiden eteen tehdään harkoissa valtavasti töitä, mutta ne näyttävät todella kauniilta ja luovat suoritukseen tiettyä keveyttä.


Yksi voimistelija, jonka nilkat ovat lähes maagiset, on Israelin Neta Rivkin. Netan relevee on kuin suoraan jokavoimistelijan unelmista. Kenelläkään muulla en ole nähnyt yhtä upeaa. Netalla on myös kauniisti nilkat ja polvet läpi ohjelman ojennettuina. Niitä voisikin katsoa vaikka kuinka kauan! (:


Nilkkojen myötä olen hurahtanut täysin balettiin. Siellähän on ojennettuja nilkkoja ja polvia vaikka millä mitalla! Katsoneeksi en tule balettia hirveästi, mutta kaikki balettikuvat ja dokumentit (jos tiedätte niin kertokaa ihmeessä) ovat aivan ihania.


Koskettava video Ellestä...  Jättää ihan sanattomaksi. Olen todennäköisesti nähnyt videosta ainakin osan Code Of Points-blogissa, mutta en muistaakseni loppua.



6 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus ja jatka samaan malliin niin saat varmaan suosiota!:)

    VastaaPoista
  2. Netalla on todellakin kympin nilkat! Mulla lähelle pääsevät myös Liubov ja Venäjän nuori Yana K. (:

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja hyvin osaat kirjottaa näit juttui ! (: on ollu kiva lukee (;

    VastaaPoista
  4. Ihana päästä kurkistamaan rytmisten puolelle ja maailman huippuihin. Se tanssipostaus oli hyvä, näkee, että he tekevät muutakin, todella hyvä oli se hyväntekeväisyysjuttu.
    Stina

    VastaaPoista
  5. jep samaa mieltä stinan kans (:

    VastaaPoista
  6. sulla on tosi hyviä aiheita ja päivität nopeesti aina uusia asioita!:)tätä blogia alan kyllä seuraan!! :)))

    VastaaPoista