sunnuntai 7. elokuuta 2011

Beijing 2008

Beijingin olympialaiset 2008 on jo vanha uutinen, mutta koska youtubesta löytyy niin ihanasti kuvattuja suorituksia noista kisoista, ajattelin tehdä top3 listan jokaisesta välineestä. En tiedä kuinka moni teistä lukijoista seurasi jo tuolloin rytmistä, itse en ainakaan vielä tuolloin ollut niin kiinnostunut lajista. Idea voisi olla että tekisin postauksen kaikista olymppialaista, niin kauas kuin tietoa löytyy. Olisiko tämä hyvä idea?


Narun kolmonen oli Inna Zhukova Valko-Venäjältä. Ohjelmasta nostettakoon mm. kohdan 1.13-1.15 taitoluistelussa käytettävän hypyn! En ole ennen nähnyt että sitä tehtäisiin rytmisessäkin... (= 


Kakkonen oli Olga Kapranova Venäjältä, mutta valitettavasti en löytänyt videota kisoista. ):



Narun voittaja oli 18-vuotias Evgenia Kanaeva, Venäjältä myöskin hän. Tästä ohjelmasta ja puvusta pidän todella paljon. En oikeen osaa selittää että mikä siitä tekee erityisen mieluisan (:


Vanteen kolmonen oli narun tapaan Inna Zhukova, jonka ohjelamassa oli täynnä omaperäisiä ja hauskoja kohtia! Tämäkin ohjelma on yksi suosikeistani juuri noiden "jippojen" takia (:


Vanteen kakkonen oli Olga Kapranova, josta en valitettavasti löytänyt yhtään parempilaatuista suoritusta olympialaisista. ): Mutta Olgan ohjelmassa oli paljon vaikeita heittoja ja vaikeusosia, ja onnistuttuaan ne näyttivät aivan upeilta!



Vanteenkin voittaja oli Evgenia Kanaeva, jonka todella kauniin ohjelman musiikki kuulosti todella tutulta, mutta en saa päähäni mikä se on. (: Evgenian puku oli taas ihana, josta pidin paljon.



Keilojen kolmonen oli Inna Zhukova. Huomaa ohjelmassa kohdalla 1.03-1.05 lähes sama liike kuin Evgenia Kanaevan tämän kauden keila ohjelmassa. (;


Kakkonen keiloissa oli Ukrainan Anna Besonova, jonka vaikeasta ohjelmasta pidin todella paljon. Ja Anna suoritti sen puhtaaksi, olisin itse ehkä antanut enemmän pisteitä, mutta enhän ole tuomari (;


Voittaja keiloissakin oli Evgenia Kanaeva, jonka puvusta pidin taas todella paljon! (= Ohjelmassa oli hienoja välinekikkoja ja kohta 2.04-2.08 on aivan uskomaton!



Nauhassa kolmonen oli Olga Kapranova, jonka ohjelmassa pidin erityisesti 0.39-0.55 ja upeasti pyörivistä "piruettisarjoista".



Kakkonen oli Anna Bessonova, jonka ohjelma nauhalla oli ihanaa katosttavaa. Olen muuten nähnyt tämä ohjelman livenä ja upealta näytti silloinkin! (=


Nauhankin voitti Evgenia Kanaeva erittäin kauniilla ja lyyrisellä ohjelmalla. Voitte varmaan jo arvata että tästäkin puvusta pidin todella paljon! (=


Joten kokonaispisteissä Evgenia Kanaeva voitti ja oli ehdoton kuningatae! Toinen oli Inna Zhukova ja kolmas Anna Bessonova. Erot olivat 2-4 välillä todella pienet, vain 0.250! Joten voin vain kuvitella miten neljänneksi sijoittunutta Olga Kapranovaa on harmittanut.



Joukkueissa 5 narulla kolmonen oli Kiina. Ohjelman loppu oli ihana! Mutta näytti siltä että suorituksessa oli muutamia välinevirheitä.


                  Valko-Venäjän 5 narun suoritusta Beijingistä en valitettavasti löytäny... ):



Ykkönen oli Venäjä jonka ohjelma oli taattua laatua! Erityisen huomioitavaa mielestäni olivat hienot nostot ja kohdan 1.53 rajanylitys-pelastus!



Italia oli 3 vanteella ja 4 keilalla kolmansia vaikka suoritus oli aivan uskomaton! Heitot olivat todella korkeita ja upeita! Tästä tykkäsin todella paljon!


3 vanteella ja 4 keilalla kakkonen oli Kiina. Ohjelmasta mieleeni jäi parhaiten kohta 0.27-0.29 ja ihana musiikki!


Ykkönen tässäkin oli Venäjän, jonka ihana ohjelma nousi heti lempparieni joukkoon. Ohjelmassa oli monia uskomattoman vaikeita kohtia jotka näyttivät upeilta!

 
  Kokonaispisteissä voittaja oli Venäjä, kakkonen Kiina ja kolmonen Valko-Venäjä.

5 kommenttia:

  1. Vau! oot kyllä jaksanu panostaa TAAS!!aivan mahtava blogi, toivottavasti sulta ei heti into lopahda niinkuin muutamien muiden blogien kohdalla.

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä! ihana postaus ja blogi! hyvä idea tehdä edellisistä olympialaisista postausta , en itekkään seurannu aijemmin rytmistä yhtä tarkasti !

    VastaaPoista
  3. yhdyn aiempiin kommentteihin! tää blogi on kyllä tosi tasokas ja on upeeta että jaksat keksiä tällasia aiheita mistä kirjottaa:) oon ite joukkuevoimistelija mut varsinki nyt oon aika kiinnostunu seuraamaan myös rytmistä ja on kiva että tän blogin avulla saan tutustua paremmin siihenki lajiin.

    VastaaPoista
  4. http://www.youtube.com/watch?v=OBMFsnP81HQ&feature=related

    valkovenäjän 5 narua

    VastaaPoista
  5. Joo ois kiva jos jaksaisit tehdä kaikista olympialaisista postaukset (:
    Mä taisin katsoa TVstä noi kisat, mutta vasta nähtyäni livenä joitain huippuja, rupesin seuraamaan. Kanaeva vuonna 2008 ehkä täydellisin, tekee todella tarkasti ja kevyesti! Venäjän 3+2 on yksi suosikkiohjelmistani vieläkin (: + Inna Zhukova lopetti uransa onnistuneesti!

    Voisitko muuten tehdä postauksen Universiadeista kun rytmisen osuus on käyty. Niissä on kumminkin jollain tapaa "olympiatunnelmaa" ja antavat osviittaa tuleviin MM-kilpailuihin ja näin ollen myös OG-karsintaan :)

    VastaaPoista