torstai 4. elokuuta 2011

Top Beauty

 Muutama päivä sitten löysin tämä videon ja ihmettelin mikä se on


Tänään selvisi että video on Venäjän harjoitusmaajoukkueen vierailulta Krotatiasta. Siellä heistä otettiin kuvia № IV studion toimesta. Kuvat julkaistaan vasta Top beauty-lehden syys ja lokakuun numeroissa, eli niitä en vielä ole käsiini saanut. (= Sitä en tiedä, tulevatko ne mahdollisesti nettiin jo ennen sitä. Hienolta näyttää kuvauspaikka, kuvista tuleekin varmasti upeita mitä tuon videon perusteella näkee. (:

Yhdessä Top Beauty-lehden numerossa olisi Irina Vinerin haastattelu. T'ämä kuvausprojektista (sekä valokuvanäyttely "Beauty of Victory") osallistuu osana useita näyttelyitä kulttuuri olymppialaiset "Sochi 2014". - Ainutlaatuinen hanke, joka edustaa parhaiten kulttuuri-ja urheilutapahtumia Venäjällä. Tehtävänä kulttuuri olympialaisilla on säilyttää ja parantaa Venäjän kulttuurista rikkautta, saada jokainen asukas mukaan juhlaan ja esitellä monipuolista kulttuuria.

Mukana kuvaussessiossa oli päävalmentaja Irina Vinerin lisäksi Evgenia Kanaeva, Daria Kondakova, Daria Dmitrieva, Jana Lukonina, Alexandra Merkulova, Natalia Bulycheva, Julia Sinitsyna. Valokuvaajana toimi Oleg Naumov.

Anteeksi jos on jotain tietovirheita, mutta olen kääntänyt kaiken täältä 

3 kommenttia:

  1. löysin ainakin yana lukoninasta noita kuvia mitä on kuvattu tuolla rannalla:)

    VastaaPoista
  2. Hei täähän on tosi kiva blogi ku tänne kirjotetaan ain kaikkee vähä erilaista ja "spesiaalia", mitä jv:n ja rytmisen ulkopuolella tapahtuu. (; En ois varmaan ite koskaan tollasta löytäny saati sitte jaksanu kääntää englanniks. Tietenki suoraan kopioitu teksti on aina vähän ;// mut tää on kyl tosi kiva!:)

    VastaaPoista
  3. Ylempi anonyymi, mistä löysit? Olisi hienoa nähdä kuvat! (=
    Alempi anonyymi, kiitos, siihen pyrinkin! (: Tietenkin kisakaudella tulee sitten enemmän juttua kisoista ja vähemmän "erikoista"... Totta että suoraan kopioitu ei ole hyvä juttu ja yritän mahdollisimman kauan välttää sitä!

    VastaaPoista