keskiviikko 24. elokuuta 2011

Busy weekend

Viime viikonloppu oli kisojen osalta kiireistä aikaa, kun samaan aikaan käytiin kisoja niin Bulgariassa, kuin Kiinassakin. Aloitetaan kuitenkin Sofian World Cupista. Mukana oli paljon huippunimiä monista maista, joukkueet mukaanlukien. WC:n yhteydessä käytiin myös senirioiden Elite Cup.


Osaanottajalistasta ehdottomaksi voittajasuosikiksi nousi Daria Kondakova, ja hän voittikin kaikki välineet. Darialla oli uusi puku nauhaohjelmassaan. Puvusta on paljon puhuttu, ja moni ei siitä pidä, itse pidän siitä jollakin oudolla tavalla. (;


Hienosti onnistunut Bulgarian Silvia Miteva oli ilahduttavasti kakkonen kaikilla välineillä. Hänellä oli kauniit, uudet puvut, joista eniten pidin pallo-ohjelman puvusta. Pallo-ohjelmassa kuitenkin valitettava rajanylitys.


Ranskan Delphine Ledoux oli pienoinen yllättäjä kokonaiskilpailun kolmannella sijalla. Tuliaisena kotiin Delphine sai myös pallon kolmannen sijan. Nauhalla hän oli 4. mutta pidän ohjelmasta todella paljon ja tuo puku... aaah<3

Neljäs oli Valko-Venäjän Melitina Staniouta, joka sai kuitenkin kaksi pronssimitalia nauhasta ja keiloista. Viides oli Aleksandra Merkulova Venäjältä, johon ihastuin näissä kisoissa, niin nuori ja todella taitava tyttö! Bulgariassa hänellä tuli valitettavan paljon virheitä, hänestä kuitenkin kuullaan vielä paljon. Tämä keilaohjelma sopii mielestäni Aleksandralle todella hyvin ja hän ilmentääkin sitä upeasti!


Joukkueissa kisaan mahtui paljon isoja virheitä. Paras Sofiassa oli Bulgaria, hienosti kotiyleisön edessä. 5 pallolla he olivat 5 ja 2 vanteella ja 3 nauhalla 2. Pidän Bulgarian molemmista ohjelmista, ehkä enemmän kuitenkin 5 pallosta.


Venäjä epäonnistui pahoin 2 vanteella ja 3 nauhalla, saaden siitä ainoastaan 26.750, ohjelma sisälsi yllättävän paljon ihmeellisiä virheitä. Näyttää vain sen että nämäkin tytöt ovat vain ihmisiä, ja paineet varsinkin Venäjällä ovat valtavat.  Taattua venäjälaatua taasen ollut pallo-ohjelma paikkasi sen verran että Venäjä pysyi kuitenkin toisena.


Toinen suuri epäonnistuja oli Italia, joka sai 5 pallosta vain  24.500, edes hieno 2 vanteen ja 3 nauhan ohjelma ei paikannut pallon virheitä vaan Italia jäi 5.
Kolmonen oli Valko-Venäjä ja neljäs Saksa.

Huomenna, tai heti kun kerkeän, on tulossa postausta Kiinan Universiadesta. Kiinassa oli myös suomalaisedustusta Silja Ahosen muodossa. (;

2 kommenttia:

  1. taas upea postaus johon olet jaksanut nähdä vaivaa :) arvostan sitä suuresti! Itse pidän myös rytmisestä vaikka jv:tä harrastankin :)

    VastaaPoista
  2. kiva ja selkee postaus!! toivottavasti venäjä ja italia saa homman kasaan ettei oo niin kovia paineita mm-kisoissa :) ja merkulova on kehittynyt paljon!

    VastaaPoista