sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Dance For You

Pari vuotta sitten, vuonna 2009 Ukrainassa kuvattiin telkkariin hyväntekeväisyystanssikilpailu Dance For You, johon myös Anna Bessonova osallistui. Kilpailussa tanssittiin pareittain, Annan pari oli Aleksander Leschenko. Ohjelman idea oli tanssia pareittaiin yhden lapsen unelman puolesta, joka ei jostain syystä voinut toteutua (useimmiten rahan puutteesta). Voittajapari sai rahaa toteuttaakseen lapsen unelman. Anna ja Aleksander tanssivat pienen Davidin, taitavan trapetsitaiteilijan jonka unelma on päästä Cirque du Soleilleihin, puolesta.


Dance For You kesti 9 viikkoa ja siihen osallistui ukrainalaisia maailmanluokan tähtiä pareittain ammattitanssijoiden kanssa. Lapset keiden puolesta he tanssivat olivat lahjakkaita eri aloilla, muusikoita, urheilijoita, tanssijoita, joilla oli jokin unelma, joka ei voinut kuitenkaan toteutua.


Ensimmäisellä viikolla Anna ja Aleksander tanssivat kauniisti "I will never forget you" kappaleen tahtiin ja saivat korkeimmat pisteet.

Toisella viikolla parien piti tanssija venäjäläisen Igor Krutoyn musiikkiin. Annalla ja Aleksanderilla oli aivan mieletön pianotyttö teemainen tanssi. Toisella viikolla he saivat 37 pistettä ja olivat kolmansina.


Kolmannella viikolla Annalla ja Aleksanderilla oli todella kaunis tanssi, joka sai jopa yhden tuomareista itkemään! Pisteitä he saivat täydet ja jatkoivat kisaa johdossa.


Neljännellä viikolla Annan pari Aleksander loukkasi silmänsä juuri ennen kisapäivää ja joutui sairaalaan. Tanssimaan hän ei päässyt, mutta hänet korvasi loistavast David, poika jonka puolesta he tanssivat! Tanssi oli aivan upea ja söpö. He saivat täydet pisteet ja säilyttivät johtopaikkansa.


Viidennellä viikolla Aleksander pääsi taas tanssimaaan ja heillä oli upea egyptiläis teemainen tanssi. Pisteitä he saivat taas täydet ja jatkoivat johdossa.

Kuudennella viikolla Annalla ja Aleksanderilla oli hauska tanssi, jolla he saivat kaikilta tuomareilta 9 jatkaen kisaa edelleenkin kärkipaikalta.


Seitsemännellä viikolla oli vuorossa kaksi tanssia. Ensimmäiseksi Annalla ja Aleksanderilla oli mukaansatempaiseva hiphop Britney Spearsin tahtiin.

                                              Toisena tanssina heillä oli hauska ja kekseliäs tango.  

Kahdeksas viikko ja finaali. Tällöinkin vuorossa oli kaksi tanssia. Ensimmäisenä vuorossa oli tämä erittäin hauska tanssi, joka kuvasi kai Dance For You ohjelmaa...
Toisesta tanssista en löytänyt videota.
Nyt katsojilla oli viikko aikaa äänestää kolmesta parista parasta. Tuomaripisteiden jälkeen Anna ja Aleksander ovlivat toisena.


Gaalassa Annan ja Aleksanderin kanssa esiintyi myös David. Heillä oli kaunis ja herkkä tanssi Christina Aguileran musiikkiin. Voittaja ilmoitettiin, Anna ja Aleksander voittivat koko kilpailun!

Seuraavaksi on tulossa postaus Anna Bessonovasta, tämä Dance For You aiheinen postaus kiinnosti nyt vain enemmän. (=

3 kommenttia:

  1. vähä siisti postaus! aluks olin et mitähäh mut sit ku luin aijemmatki tekstit nii tajusin! (: täst tulee varmaa kiva blogi! (:

    VastaaPoista
  2. kiva banneri :)
    mis joukkuees oot, jos saa kysyy?

    VastaaPoista
  3. Ylempi anonyymi, kiitos paljon, postaus ei tosiiaankaan kerro paljoa voimistelusta. Mutta itse kun kuulin kyseistä ohjelmasta olisin heti halunnut kuulla siitä lisää ja nähdä kaikki Annan ohjelmat! (:
    Alempi anonyymi, kiitos myös sinulle. Joukkuetta en halua kertoa, mutta sanottakoon että asun Etelä-Suomessa. (:

    VastaaPoista