perjantai 29. heinäkuuta 2011

For the first time

Tervetuloa lukemaan Broken Smile-blogiani! Blogi, nimestään huolimatta, keskittyy lähinnä rytmiseen ja joukkuevoimisteluun. Pitkään olin miettinyt oman blogin perustamista nimenomaan rytmisestä ja joukkuevoimistelusta ja nyt tuli hyvä tilaisuus kun Code Of Points rytmisblogi lopetti.
 Itse harrastan joukkuevoimistelua 14-16 vuotiaiden mestaruussarjassa ja olen suuri rytmisfani. Tarkoituksena olisi postata itseäni kiinostavista ja ajankohtaisista asioista niin rytmisen kuin joukkuevoimistelun maailmoista. Toiveita saa esittää, mikä on myös toivottavaa. Syksyllä koitan saada jotakin postausta joka viikko, mutta väistämättä koulu ja harkat vievät valtaosan vaapaa-ajasta. Nyt ei muuta kuin huomenna tulossa ensimmäinen postaus ja tähän loppuun vielä lempimontageni rytmisestä!

5 kommenttia:

  1. Yritin aiemmin kirjoittaa viestiä, mutta se ei ilmeisesti ollutkaan tullut ;/ mutta blogisi vaikuttaa tosi kivalta ja ehdotan heti jos tulee jotain postausideoita mieleen! ;) tsemppiä blogin pitämiseen! :)

    VastaaPoista
  2. niin ja aiotko kirjoittaa yleisesti lajeista kertoa tarkemmin kilpailuista tms.?

    VastaaPoista
  3. Kiitos, ja kilpailuista lupaan kirjoittaa heti kun niitä käydään. Nyt on jv:ssä loma juuri loppumassa useimmilla joukkueilla, rytmisessäkin pitempi väli ilman kansainvälisiä kisoja.

    VastaaPoista
  4. okei kiitos tiedosta (:

    VastaaPoista