sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Uutisia Venäjältä

Huhhuh... juuri äskön luin, että Venäjälle on avattu uusi koulutuskeskus Kirovskin. Paikalla avajaisissa olivat "kultaiset tytöt" eli Dariat (Kondakova, Dmitrieva), Evgenia Kanaeva, Aleksandra Merkulova sekä Elizaveta Nazarenkova, jotka esittivät en ole varma, joko osia tai sitten kokonaan uudet ohjelmat Lontoon olympialaisiin. Venäjän senioreiden joukkuekkin oli paikalla, ja he esittivät molemmat ohjelmansa, joista ilmeisesti 5 pallon ohjelma on kokonaan uusi, jonka musiikkina on klassista ja 2 vannetta ja 3 nauhaa pysyy samana.


No, tässä tuleekin se jymypaukku, ehdoton suosikkini Natalia Pichuzhkina on lähtenyt Venäjän joukkueesta. Hänet korvaa Karolina Sevastyanova, joka oli mukana ns. drema teamissa, eli Venäjän juniorijoukkueesta, joka voitti Singaporen 2010 nuorten olympialaiset. Joukkueessa ilmeisesti ovat tällä hetkellä (paikalla avajaisissa) Ulyana Donskova, Anastasia Nazarenko, Ksenia Dudkina, Olga Ilyina ja Alina Makarenko. Nyt kaikki Singaporessa voittaneet ovatkin jo senioreiden joukkueessa, vasemmalta Ksenia, Olga, Alina ja Karolina.


Evgenia Kanaeva on myös voittanut tittelin nimeltä "Vuoden venäläinen", ja hänet on nyt jo nimetty suurimmaksi suosikiksi olympialaisiin, mutta mitä vain voi viellä tapahtua, joten itse en jakaisi ihan vielä mitalleja, toisin kuin itänaapurissamme taidetaan tehdä...


5 kommenttia:

  1. On aika kovaa, mutta menestyksellä juuri on hintansa. Suomessa onneksi lapset, jotka treenaavat rytmstä saavat asua kotona.
    Hyvin löydät naapurimaasta tietoa, mahtaako sinulla olla venäjän kielen taito?

    VastaaPoista
  2. Niin, mistä löydät nämä tiedot aina? :) postaukset on aina ihanan asiantuntevia! ja muuten, eikös länsinaapuri ole ruotsi ja venäjä idässä ;)

    Mutta jatka samaan malliin postausten kanssa, niitä on ilo lukea !

    VastaaPoista
  3. Totta, hinta on kova, ehkä jopa liian kova... Itse olen samaa mieltä, onneksi Suomessa saavat elää kuitenkin normaalia elämää! Mutta niin ei valitettavasti taitella maailman kärjen kanssa samassa luokassa. Kyllähän sitä tietoa löytyy, jos oikeista paikoista osaa etsiä! (= Ja en harmi kyllä osaa venäjää lukuunottamatta joitakin perusasioita, suunnitelmissa olisi opetella sitä ihan kunnolla! Tietoa löytyy mm. rsg.net/forum osoitteesta sekä facebookissa rytmisyhteisöjä seuraamalla! (= Kiitos, mukava kuulla että postauksista pidetään! Aina sitä vähän pelottaa jos tulee vääriä tietoja tai kirjoitusvirheitä, mutta joskus niitäkin tulee! Ja tosiaan, Venäjä onkin itäpuolella, virhe korjattu! (=

    VastaaPoista
  4. siis lähtikö toi natalia ihan omalla päätöksellä siitä joukkueesta vai erotettiinko hänet? (:

    VastaaPoista
  5. Natalia oli munkin suosikki.. onneksi Ksenia on vielä joukkueessa :) Pichuzhkinalla ei oo formspringiä tai sprashivaita, mutta "fanit" on kyselly muiden tyttöjen sivuilta lopettamisesta ja vastaukset on viitannu loukkaantumiseen/terveyteen :/ Ja venäjää taitamattomana en voi olla tietenkään täysin varma..

    VastaaPoista