maanantai 21. marraskuuta 2011

Best of the best

Tuloksia siis pukuäänestyksestä! Voittaja on diddididdidiii Daria Kondakovan musta vanne puku 50 ääneellä. Rakastan tätä pukua paljon ja mielestäni se sopii Darialle ja hänen vanteeseensa todella hyvin!




Kakkonen on Evgenia Kanaevan nauhan lumoavan kaunis puku! Tämä taas sopii todella hyvin Evgenialle ja hänen rauhalliseen nauhaansa. Tässä muuten huomaa miten puvut ovat yksilöllisiä juuri kantajalleen. En esimerkiksi osaisi kuvitella Kondakovaa tässä puvussa!


Kolmos sija oli jaettu Silvia Mitevan vanteen sinisen puvun ja Ulyana Trofimovan sinivalkoisen nauhan kesken. Itse pidän enemmän Ulyanan upeasta puvusta ja mielestäni Silvian edellinen vannepuku oli hienompi. Mutta ei ruma tämäkään ole!



Viidenneski selviytyi Evgenia Kanaevan ylväs punainen keilapuku, joka sopii uskomattoman hyvin Evgenian ohjelmaan!


Kuudes sija tuli taas jaettua Alina Maksimenkon pinkin pallopuvun ja Silvia Mitevan punaisen nauhapuvun kesken. Näistä puvuista enemmän pidän Silvian upeasta punaisesta puvusta. Mielestäni tämä pinkkipuku ei ole Maksimenkon parhaimpia, häneltä löytyy hienompiakin!



Kahdeksannelle sijalle kiipesi Daria Kondakovan kultainen pallo puku! Tämä puku kuuluu minun suuriin lemppareihini ja mielestäni se on yksinkertaisesti loistava!


Yhdeksännen sijan omistaa Liubou Charkashynan uskomattoman hieno vanne puku! Rakastan tätä pukua joka kerta vain enemmän ja enemmän!


Kymmeneksi sijoittui Evgenia Kanaevan hieno musta pallopuku.


Lemppareitani jotka eivät päässeet kymmenen parhaan joukkoon: (eivät ole järjestyksessä!)

Daria Dmitrievan pallopuku

Liubou Charkashynan pallopuku

Daria Kondakovan keilapuku

Daria Dmitrievan keilapuku

Liubou Charkashynan keilapuku

Alina Maksymenkon keilapuku

Liubou Charkashynan nauhapuku

Evgenia Kanaevan vannepuku

Evgenia Kanaevan vannepuku

Daria Kondakovan vannepuku


Alina Maksymenkon vannepuku

Daria Kondakovan pallopuku

Rakastan jokaista noita 12 lempipukuani sekä muutamaa lemppariani, jotak pääsivät 10 parhaan joukkoon. Kuulostaapa muuten hassulta sanoa rakastavansa jotakin pukua... =)

Huomioikaa muuten, että mukana äänestyksessä oli vain murto-osa tämän vuoden upeasta pukuloistosta!

Nyt on teidän vuoronne kertoa mikä puku oli vuoden upein?

3 kommenttia:

  1. Juts kiva pukupostaus ! (: Huomasin muuten vain että noissa sun omissa suosikeissa nii 3 kuva ylhäältäpäin sulla lukee siinä Daria Dmitrieva keilapuku. Sehän on Kondakova, sillä Dmitrieva on siinä alhaalla oikein (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos! (: Tosiaan sehän on Kondakova! Virhe korjattu! (:

    VastaaPoista
  3. oma ehdoton suosikkini tällä kaudella on Liubou Charkashynan pallo puku <3

    VastaaPoista