perjantai 9. joulukuuta 2011

Tähdet, jotka eivät loista enään

Näin kauden loputtua löytyy aina lisää lopettamisuutisia. Tällä kertaa USA:n lahjakas Shelby Kisiel. Harmi, sillä hänestä oikeen loistaa valtava potentiaali! Syytä lopettamiseen en tiedä, villi veikkaukseni olisi loukkaantuminen.


Myös Silja Ahonen on päättänyt kilpauransa. Ilmeisesti loukkaantumiset olivat olleet osasyynä tähän päätökseen. En oikein osaa vielä sanoa mitään... yksi suurimmista tähdistämme on nyt lopettanut. Ilahduttavaa on kuitenkin kuulla, että Silja ei jätä voimistelua  kokonaan, vaan jatkaa esiintymisillä.


"Tie on ollut pitkä, haastava ja antoisa. Menestys ei ole tullut helpolla, mutta olen iloinen kaikesta siitä tehdystä työstä, joka on johtanut myös menestykseen, viimeisimpänä naisten neliottelun Suomenmestaruus. Lopettamispäätös ei ollut helppo, mutta nyt se tuntui oikealta ratkaisulta", miettii viime vuosina loukkaantumisten kanssa kamppaillut Ahonen.
Ahosen suunnitelmissa on jatkaa voimistelun parissa näytös- ja esiintymisohjelmilla: "Vaikka kilpaurheilulle jätän jäähyväiset, voimistelua en halua kokonaan jättää. Esiintymiset ovat urallanikin olleet vahvuuksia ja niistä pidän."
Kommentit Suomen voimisteluliiton sivuilta.



3 kommenttia:

  1. Tosi harmi että Silja lopetti.... :/

    VastaaPoista
  2. Voi harmi Siljan puolesta!! Just eilen katsoin yhden DVD:n kasvikuvaa vuodelta 2005, jossa Silja on ja mietin miten hienosti hän jatkanut uraansa ja miten kova työ lopulta palkittiin. Loukkaantumiset ovat kovia paikkoja. Hienoa, että hän pystyy jatkamaan esiintymisillä, sillä lopettaminen on rankka juttu ja yksi pohja "elämältä" putoaa pois.
    Maria

    VastaaPoista
  3. Tosiaan Siljalla oli upea ja menestyisekäs ura, varmasti on esikuvana monille nimenomaan sinnikkään työnsä ansiosta! Nykyään on se hieno puoli, että aktiiviuran loputtua on mahdollisuus jatkaa esiintymisillä, tietenkin jos siihen on mahdollisuudet. Siljalla onneksi eivät vammat eivät ole ilmeisesti niin pahoja, että estäisi voimistelun kokonaan. Lopettaminen tosiaan on kova paikka varmasti ihan kaikille... itseänikin jo pelottaa se! (=

    VastaaPoista