sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Christmas cup

Iina Linna
2.-4.12 käytiin Kisakalliossa kansainvälinen Christmas cup, jossa osallistujia oli n 90 Suomesta ja ulkomailta. Christmas Cup järjestettiin ensimmäistä kertaa toissa vuonna, ja siitä aiotaan tehdä jokavuotinen perinne Kisakalliossa, jossa on Suomen ainoa voimistelukanveesi.


Kati Rantsi

Jouki Tikkanen
Jouki Tikkanen
Kati Rantsi

Naisten 4-ottelun voittaja oli Rekolan Raikkaan Jouki Tikkanen, toinen Elisen Iina Linna ja kolmas ensimmäisiä kisojaan senioreissa hienosti kisaava EliseJärvenpään Kati Rantsi. 
Välinefinaaleissa Iina Linna sai kultaa pallolla, hopeaa vanteella ja keiloilla sekä pronssia nauhalla. Kati Rantsi vei pronssia keiloilla ja hopeaa nauhalla. Jouki sai kultaa nauhalla, keiloilla ja vanteella ja hopeaa pallolla.  Suomalais rintaman onnistui rikkomaan vain Venäjän Arina Ten vei kaksi välinekohtaista pronssimitalia. 


Alesia Kolomainen
Junioreiden sarjassa voittajat olivat venäläisiä. Suomea hienosti edusti Ekaterina Volkova kolmannella sijallaan.
Ekaterina Volkova
Pre-junioreiden sarjassa ensimmäiset sijat menivät taas venäjäläisille Karina Kuznetsovalle ja Elizaveta Kostinalle. Palkintopallille Suomen värejä toi Rebecca Gergalo. Neljänneksi kovassa seurassa voimisteli TNV:n Julia Laine.  Vapaaohjelmassa myös Elisen Alesia Kolomainen sijoittui kolmanneksi, mutta seurakiintiön vuoksi jäi finaalin ulkopuolelle. 






Child-sarjassa Suomea edusti ensimmäiseen kansainväliseen kilpailuunsa osallistuva Elisen Serafima Alesheva hienosti viidennellä sijallallaan sekä HämVs:n Maria Joutsimo 8. sijalla.


Julia Laine
Pre-junioreiden joukkuekilpailussa voiton vei Elisen Nipsut1 toisena ollessa Latvian joukkue. Kolmas oli taas suomalainen EliseJärvenpään Celerit. 





11 kommenttia:

  1. Korjaus tuohon alkutekstiin. Eli Christmas cup järjestettiin ensimmäistä kertaa toissa vuonna eikä viime vuonna. Eli nämä olivat kolmannet christmas cup-kilpailut :)

    VastaaPoista
  2. Missä joukkueessa voimistelet?

    VastaaPoista
  3. Tosi mielenkiintonen blogi sulla!! En ookkaan tätä aikasemmin huomannut!! :o Rytmis aiheisia blogeja ei taida muita suomessa olla?? Hienoa että nyt löyty!! ;)

    VastaaPoista
  4. Tosiaan kisa järjestettiin jo toista kertaa! Kiitos tarkkaavaisuudestasi, virhe on nyt korjattu. (=
    En kerro missä joukkueessa olen. (;
    Kiitos! En ole itsekkään muita löytänyt, voiko olla mahdollista, että ei ole? Ulkomaalaisia kyllä olen löytänyt muutaman...

    VastaaPoista
  5. tÄÄ blogi on mun lemppari blogi, koska jv on pää lajini ja tykkään lukea sitä, mutta olen myös kiinnostunut rv ja sitä tietoa yritän aina epätoivoisesti etsiä, mutta täältä löytää aina uutta tieto hienoa työtä :)

    VastaaPoista
  6. moi! Kiitos että pidät tälläistä ihanaa blogia!!!
    Oisi kivaa jos kertoisit viellä jotain suomalaisista rytmisistä.... :)

    VastaaPoista
  7. Tää on ihan mahtava blogi,näät hirveästi vaivaa tän eteen!Innolla odotan uutta potsausta!<3

    VastaaPoista
  8. Kiitos ihan hirveästi kaikille! (=
    Uutta postausta on tulossa, heti kun saa vielä viimeisetkin kokeet pois tieltä, siellä luvassa on myös suomalaisista tulevaisuuden tähdistä ihan omaa postausta! (=

    VastaaPoista
  9. Tää on paras blogi koska täällä postataan hyvään tahtiin!:D

    VastaaPoista
  10. Todella kiva blogi ,vaikka itse jv ihminen olenkin, on myös todella kiva saada rymisestä tietoa! Osaat myös kirjoittaa kivasti ja postaukset on mielenkiintoisia:) keep going!

    VastaaPoista
  11. Kiitos taas kerran! Tuollaisia kannustavia kommentteja on todella kiva lukea!(=
    Yritän postata suht säännöllisesti, mutta valittettavasti nyt on tullut mielestäni vähän liiankin pitkä tauko, kun aikaa ei ole oikein ollut. Loman alkaessa sitäkin riittänee! (=

    VastaaPoista